facemetin 220%

Liczba postów: 5392 Umiejętności: facemetin.pl Nick w Metin2: facemetin.pl Lvl: 99 Klasa: Wojownik Imperium: Chunjo Język gry: Polski Server: Feniks Registration date: 28/10/2010
 | Temat: Schematy rozwju postaci, Mental Vs Body - wiele wspaniałych porad Pią Gru 10, 2010 9:45 pm | |
| Witam wszystkich!, Chciałem Was Zaprosić na Największe Polskie forum o grze online metin2. Adres macie tu -> metin2 Społecznosc graczy Metin2 Forum metin2 jest prowadzone przez bardzo znanego gracza o nicku FuBu, który słynny jest w świecie MMOG online z tego że robi fajne filmy na youtube, a jego profil to FUBUxMETIN. Na facemetin znajdziecie w dziale: -> hacki do metin2 - dużo poradników, - questy, misje, porady do metin2 - download hacks takie jak: - kamermod,- easymetin2- fishbot exp bot - yang hack, teleport hacki, farm bot yang hack skill hacki dmg hacks A wszystko w dziale metinforum: easymetin2 oraz, wiele tutoriali, które są własnością facemetin.pl: poradniki metin2 - opisujący rozwój postaci, - schematy rozwju postaci, mental, body - wiele wspaniałych porad, - jak rozdać poprawnie skile i staty u wojownika. - jak zrobić własny serwer prywatny na hamachi. -> serwery prywatne - jak dojść do pomnika w lochu małp (quest) - może szukasz Mapa Groty Wygnańców, v2 a mamy też mapę groty v1 jak potrzebujesz. - Jak wbić od 1 lvl do 50 lvl w tydzień! Hit!! - znajdziesz dodatki, poradniki, mapy metinów!! - wiem!! prośiłes o pomoc aby ktoś mi powiedział ile jest misji w Metin2 ? tu masz Spis Misji Metin2 - jak respią się metiny w m2! - jak zarobić yangi w Metin2 oraz sposoby ich zarabiania!! - a może szukasz pustego konta na serwerach? monastyr feniks twierdza itp ?
To wszystko na ciebie już czeka!! www.facemetin.pl Wpadnij na chwilę,na forum metin2 a gwarantuję Ci że zostaniesz z nami na dłużej. Pozdrawiam Ekipa Metin2
|
|